Mio Spirit 7700 FE LM 5" + Teljes Európa térképpel (44 ország)
Mio Spirit 7700 FE LM 5" + Teljes Európa térképpel (44 ország) Mio Spirit 7700 FE LM 5" + Teljes Európa térképpel (44 ország) Mio Spirit 7700 FE LM 5" + Teljes Európa térképpel (44 ország) Mio Spirit 7700 FE LM 5" + Teljes Európa térképpel (44 ország) Mio Spirit 7700 FE LM 5" + Teljes Európa térképpel (44 ország) Mio Spirit 7700 FE LM 5" + Teljes Európa térképpel (44 ország)

Mio Spirit 7700 FE LM 5" + Teljes Európa térképpel (44 ország)

Térképpel
Gyártói cikkszám: MIO SPIRIT 7700 LM
Garancia: 24 hónap
szállítás 3-5 munkanap
36 787 Ft (nettó)
46 720 Ft

Egyszerűség és stílus nagyobb méretben:

  • Aktív mágneses tartó

  • TomTom térképek élettartamig szóló térképfrissítéssel

  • IQ Routes & LearnMe Pro

  • Parkolóasszisztens

  • 3D útkereszteződés nézet és sávasszisztens

  • Kimondja az utcaneveket

Élettartamig szóló térképfrissítések

TomTom térképek

A készülék beépített, élettartamra szóló térképfrissítéseinek köszönhetően nem kell többé aggódnia az utak változásai vagy az útlezárások miatt. Csatlakoztassa a készüléket számítógépéhez és telepítse a MioMore szoftvert, hogy mindig értesüljön az új frissítésekről és ne tévedjen el.

Felhasználóbarát aktív mágneses tartó

A felhasználóbarát Spirit 7700 LM aktív mágneses tartója lehetővé teszi, hogy gyorsan leemeljük a készüléket a szélvédőről. Emellett az eszköz áramszolgáltatását akár a tartón keresztül, akár közvetlenül a készülék mikro USB csatlakozójából megoldhatjuk.

Valós idejű információk a valódi utazásokhoz

IQ Routes technológia

A sofőröktől származó valódi adatok felhasználásával az IQ Routes optimalizálja útját, hogy elkerülje az útlezárásokat és a dugókat.

Parkolóasszisztenssel egyszerű a parkolás

A készülék tervezésénél szempont volt, hogy minél egyszerűbbé tegye a vezetést: a Parkolóasszisztens funkció segít parkolóhelyet találni, amikor a célállomás 1 km-es körzetén belülre kerül.

3D útkereszteződés nézet és sávasszisztens

A Mio 7700LM-et arra terveztük, hogy biztonságosan érje el úti célját. A leegyszerűsített, egyértelmű és teljesképernyős 3D útkereszteződés nézet és a sávasszisztens funkció segítségével időben tudni fogja, hogy melyik sávot kell választania.

KImondott utcanevek, hogy soha ne tévedjen el

Bárhol is van, a Spirit 7700 LM a kimondott utcanevekkel mindig segít megtalálni a helyes utat. Az eszköz integrált és hangos lépésről-lépésre navigációval és Text to Speech (TTS) technológiával működik.

Ön vezet, a készülék tanul

LearnMe Pro

Minél többet vezet, a készülék annál többet tanul a LearnMe Pro funkció révén. Az eszköz figyeli és megtanulja az Ön vezetési stílusát, hogy személyre szabott, az igényeinek megfelelő útvonalakat tudjon felajánlani.
Specifikáció

TípusTérképpel


^